Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vormalige darkstore nu open voor consumenten

Getir opent fysieke supermarkt in De Pijp Amsterdam

Flitbezorgsupermarkt Getir heeft in de Amsterdamse wijk De Pijp een fysieke supermarkt geopend. Klanten kunnen nu in onze winkel in de Pijp naar binnen, hun producten kiezen en betalen aan de kassa - net als elke andere supermarkt (maar dan een beetje meer paars natuurlijk!), laat Florian Bunsting, de Nederlandse directeur van Getir op LinkedIn weten. "Dag één was veelbelovend: we verwelkomden tientallen blije klanten door de deur!"

"Deze innovatie biedt onze klanten de perfecte keuze om langs te komen of thuis te blijven en tegelijkertijd te voldoen aan de gemeentelijke bestemmingsplannen voor deze locatie. Het is een duidelijke win-win!"

"Naast de supermarkt hebben we een klein speciaal gedeelte voor thuisbezorging, vergelijkbaar met de traditionele supermarkten die boodschappen in Amsterdam bezorgen. Wij zijn niet anders dan hen, en we zijn ook niet anders dan andere retailers die bezorgen, zoals pizzabezorgbedrijven."

"Nu de gemeente Amsterdam specifiek voor de fastfoodsector nieuwe regelgeving opstelt, is ons verzoek aan hen duidelijk: behandel ons alstublieft niet anders. We hebben bewezen te luisteren naar en ons aan te passen aan al onze belanghebbenden en gemeenschappen. We bouwen dit bedrijf voor de lange termijn. We creëren banen en bieden een service waar honderdduizenden mensen van houden. We zijn hier om te blijven, dus laten we er samen voor zorgen dat het werkt."

"Ik ben erg trots op het geweldige team dat dit mogelijk heeft gemaakt. Bedankt aan iedereen die zo heeft meegewerkt! #wearegetir"

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: