Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In Nederland aandacht voor de elektrische wagentjes

Picnic-branden voeden complotdenkers in VS

De brand bij het Picnic-distributiecentrum in Almelo begin deze week werd door Amerikaanse complotdenkers in verband gebracht met de investering van een stichting van Bill en Melinda Gates (Microsoft) in Picnic vorig jaar. Ze denken dat het geen DC maar een kweekvleesfabriek van Bill Gates is. ‘Wat mensen vertalen die berichten, onlinemedia gaan ermee aan de haal en voor je het weet, staat er een camera voor het hek in Almelo een reportage te maken en belandt het in de tv-show van Steve Bannon’, reageert mede-oprichter Michiel Muller van Picnic in het Financieel Dagblad dat schreef over de internationale ophef en aandacht. 

In Nederland gaat de aandacht vooral uit naar de elektrische bezorgwagentjes. Distrifood meldde dat Picnic uit voorzorg tientallen van zijn bezorgauto’s van de weg haalde. DC's van Picnic in Almelo en Roosendaal zijn afgebrand door nog onbekende oorzaak. Afgelopen woensdag brandde een van de bezorgbusjes uit dat spontaan in brand was gevlogen.

Publicatiedatum: