Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Barbados ondertekent overeenkomsten met Guyana en Suriname

De eilandnatie Barbados heeft overeenkomsten ondertekend met twee van haar buurlanden, die voorzien in versterkte samenwerking tussen de regeringen en de exploitatie van mogelijkheden op verschillende gebieden van economische activiteit voor hun bevolking.

Guyana zal grond gaan verhuren aan Barbados tegen een verlaagd tarief met het oog op een gezamenlijk partnerschap in de veehouderij en de pluimveehouderij (met inbegrip van de productie van pluimveevoeder) en voor de teelt van o.a. bakbananen, ananas, bananen, passiefruit, sinaasappelen en kokosnoten.

De overeenkomst voor een platform voor strategische dialoog en samenwerking tussen Barbados en Suriname werd ondertekend door premier Mia Amor Mottley en president van Suriname Chandrikapersad Santokhi in het presidentieel paleis in Paramaribo, terwijl de overeenkomst tussen Barbados en Guiana werd ondertekend tijdens een onderbreking van de besprekingen op de 43e reguliere bijeenkomst van regeringsleiders van de CARICOM.

Bron: nationnews.com

Publicatiedatum: