Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'KFC gaat weer sla serveren in plaats van kool'

Fastfoodketen KFC verwacht zijn sla-koolmix binnen twee maanden te vervangen door alleen sla. Volgens topman Drew O'Malley van moederbedrijf Collins Foods zal ijsbergsla volledig terugkeren in de KFC-burgers. De fastfoodketen zal echter voor de derde keer dit jaar de prijzen verhogen als reactie op de stijgende productiekosten.

KFC-vestigingen, met uitzondering van die in het Northern Territory en South Australia, gebruiken momenteel een 60/40 mix van sla en kool, maar dit zal binnenkort niet meer nodig zijn, zei O'Malley. "We denken dat binnen de komende vijf tot zeven weken, we waarschijnlijk ons originele recept met sla kunnen leveren."

Maar O'Malley zei dat het bedrijf een derde prijsverhoging dit jaar in het vooruitzicht heeft, omdat bedrijven worstelen met stijgende inputkosten, van benzine tot verpakkingsmateriaal, bovenop de stijgende productprijzen. KFC, dat gewoonlijk elk jaar de prijzen met 1 tot 2 procent verhoogt, heeft dat dit jaar al twee keer gedaan, eerst in januari en daarna nog eens in juni.

Bron: theage.com.au
Foto: Dreamstime.com

Publicatiedatum: