Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OTTO Work Force neemt ForeignFlex en Werkpool Flex over

OTTO Work Force heeft haar positie op de markt van internationale arbeidsbemiddeling in Nederland verder versterkt door de overname van de uitzendbureaus ForeignFlex en Werkpool Flex. Beide uitzendorganisaties zijn gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van (internationale) medewerkers. De focus van ForeignFlex en Werkpool Flex ligt met name op logistieke bedrijven, waaronder supermarktketens, maar ook op E-fulfilment-centra.

ForeignFlex en Werkpool Flex worden eind 2022 volledig in OTTO Work Force geïntegreerd en gaan ook onder die naam opereren. De overname heeft geen personele consequenties.

ForeignFlex en Werkpool Flex beschikken in Oost-Europa over eigen wervingskanalen die de OTTO-organisatie en -activiteiten verder zullen versterken. Verdere uitbreiding van OTTO's inkoopnetwerk in Oost-Europa draagt bij aan de voortzetting van de groei. 

Voor meer informatie:
OTTO Work Force
www.ottoworkforce.com

Publicatiedatum: