Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhagen Transport verder als De Haas Road Transport

Carlo de Haas heeft Verhagen Transport overgenomen van Ron Verhagen. De onderneming gaat vanaf nu verder onder de naam De Haas Road Cargo. Op dit moment worden de website en social media kanalen aangepast en wordt het wagenpark van een nieuwe uitstraling voorzien.


Vlnr. Ron Verhagen, Geert Ammerlaan en Carlo de Haas

Carlo doet met zijn bedrijf FlyUs, een General Sales & Service Agent (GSSA) dat vertegenwoordigd is in 22 landen en samenwerkt met 25 verschillende airlines, zaken met tal van expediteurs. In 2011 pakte Ron, voor wie Carlo in 2002 al eens een jaartje gewerkt had en die sindsdien met zijn bedrijf vooral groepagediensten op Zuid-Duitsland aanbod, voor FlyUs een stuk vervoer op het VK op. Dit aandeel werd steeds groter en vanaf 2014 ging praktisch alle wegvervoer vanuit de Benelux op Engeland voor FlyUs via Verhagen.

“Trucking op Engeland was daarmee in goede handen, maar omdat zij praktisch alles voor ons reden was dit ook niet zonder risico”, vertelt Carlo. “In 2019 deed zich de mogelijkheid voor om te investeren in Verhagen Trnsport. Dat was voor mij een optie meer binding aan te gaan en per 1 januari 2020 nam ik 50% van de aandelen over. In januari dit jaar gaf Ron aan te willen stoppen en zich te richten op andere zakelijke ambities. In maart hebben we een intentieverklaring van overname opgemaakt en sinds afgelopen vrijdag ik 100% eigenaar.”

De Haas Road Cargo zal zich op de huidige koers door ontwikkelen. “We zijn een dienstverlening voor exporteurs en willen hen in alle facetten van het vervoer zoveel mogelijk ontzorgen. We zullen vooral investeren in software en verdere digitalisering. Klanten moeten makkelijk kunnen koppelen, zelf opdrachten kunnen inschieten en middels track & trace zo duidelijk mogelijk geïnformeerd worden over het verloop van zendingen. Daarnaast is het verder uitbouwen van het vervoer op Duitsland en Oostenrijk een doel op zich, daar is nog veel te doen/halen. Tot slot is ook het lokale vliegverkeer weer aardig op niveau, waardoor er qua luchtvracht ook weer veel kansen zijn.”

Geert Ammerlaan, die al lange tijd werkzaam is bij Ron en het bedrijf kent als geen ander, is aangesteld als directeur. Bij De Haas Road Cargo werken 70 medewerkers, het wagenpark bestaat uit ruim 50 vrachtauto’s.

Voor meer informatie:
De Haas Road Cargo
Carlo de Haas
+31 (0)29 789 255 00
[email protected]
www.dehaasroadcargo.com