Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruit Vandepoel verhuist naar Sint-Katelijne-Waver

"Hier kunnen we alles centraliseren, wat een grote vooruitgang in efficiëntie is"

Tholen - Fruit Vandepoel betrekt vanaf volgende week haar nieuwe pand in Sint-Katelijne-Waver. De groothandel vertrekt hiermee na vele jaren van de vroegmarkt in Brussel. "Om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren hebben we besloten te verhuizen naar Sint-Katelijne-Waver", vertelt Guy Claessens van Fruit Vandepoel. "Hier kunnen we ons eigen gebouw betrekken op een zeer goed gelegen positie, naast BelOrta, een van de grootste groenteveilingen van Europa."


Het nieuwe pand gelegen aan de Fortsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver

Voor de groothandel zijn er meerdere redenen voor haar keuze. "We zagen dat de marktverkoop de laatste jaren een beetje aan het dalen was en er een grotere vraag was om te leveren. Met vijf laadkades in het nieuwe pand gaan we er zo logistiek fors op vooruit. Bovendien kunnen we daar alles centraliseren", gaat Guy verder. "We hadden ons kantoor van oudsher in Kortenaken, maar ook deze zal mee verhuizen naar Sint-Katelijne-Waver. Zo hebben we aankoop, verkoop, administratie en logistiek vanuit één gebouw. Dat is een serieuze kostenbesparing en een grote vooruitgang in efficiëntie."

Fruit Vandepoel zal echter niet stoppen met de directe verkoop. "Het werd een complexe organisatie in Brussel. Door de marktverkoop en leveringen heel de nacht door was er moeilijk controle te houden op bijvoorbeeld diefstal en vergissingen. In Sint-Katelijne-Waver heb je natuurlijk ook een vroegmarkt, waarbij de uren zeer complementair zijn aan die van Brussel. We hebben zo een beter overzicht en bovendien zullen we nog meer uren beschikbaar zijn voor onze klanten."

Het is sowieso een tijd van verandering voor de groothandel. Zo hebben ze, naast de verhuizing, sinds vorige maand ook een nieuwe co-CEO aan boord. "Ter vervanging van mijn vorige vennoot is Koen Goossens vorige maand bij ons gestart. Hij zal mij ondersteunen in het management. Dit, samen met de verhuizing, geven ons vertrouwen in een mooie toekomst, waarin we kunnen blijven groeien."

Voor meer informatie:
Guy Claessens
Fruit Vandepoel
Fortsesteenweg 56
2860 Sint-Katelijne-Waver, België
+32 (0)2241 1720
[email protected]                 
www.fruitvandepoel.be