Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tunnel

In de auto zit een man die met zijn vrouw en schoonmoeder door de Kennedy Tunnel rijdt. Zijn vrouw zit te suffen en zijn schoonmoeder slaapt. Wat later wordt hij aangehouden door een politieagent, die gebaart dat hij naar de kant moet. De man is helemaal in paniek en zegt: "Officier, ik deed toch niets fout? Reed ik te hard?"

Zegt de politieagent: "Nee hoor meneer. U bent de miljoenste die door de tunnel rijdt, en daarom mag ik u 1000 euro overhandigen. De man zucht opgelucht en zegt: "Fijn kan ik eindelijk rijlessen nemen en een rijbewijs gaan halen!" De vrouw naast hem schrikt wakker uit haar gepeins en zegt: "Let maar niet op hem hoor, dat zegt hij altijd als hij dronken is."

De politieman z'n tong hangt intussen ter hoogte van zijn knieƫn. Dan wordt oma achterin met een ruk wakker en zegt: "Zie je wel dat je met een gestolen auto niet ver komt."

Publicatiedatum: