Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloorFoods neemt activiteiten van Van Marcke Foods over

FloorFoods koopt voor 100% de activiteiten van Van Marcke Food Group uit Kapelle (Zld). Het merk Snaqs van FloorFoods bestaat uit een complete, innovatieve lijn groentesnacks voor op de borrelplank of tussendoor. Alle producten zijn originele groente, fruit en zeewier die op een innovatieve manier krokant en lekker worden gemaakt.

Door de overname van Van Marcke wordt het assortiment Snaqs verbreed met groentechips, gekenmerkt door de unieke vacuüm fried techniek. FloorFoods, het bedrijf van Florus Zwartbol, Leo Voorwinden en Kees Smits, wil de productie van groentechips doorzetten en daar haar Snaqs producten invoegen. Hierdoor ontstaat er een uniek groenteverwerkend bedrijf in de snackindustrie.

Florus Zwartbol: "Strategisch is het van het grootste belang dat we korte ketens bouwen. Met de overname van Van Marcke kunnen we onze producten zelf produceren en verpakken. Doel is om te gaan werken met lokale groenten en fruit en dat de fabriek op termijn ook reststromen kan verwerken. Daarmee willen we duurzaamheid bevorderen en verspilling tegengaan."

Duurzaam bouwen aan transparante ketens
"Groente en fruit zijn voor iedereen belangrijk. Daarom zijn groentesnacks een enorme groeimarkt. FloorFoods wil middels haar Snaqs producten een bijdrage leveren in de eiwittransitie van dierlijke naar plantaardige eiwitten. Daarom ons motto: ‘eat more plants’ voor een duurzame toekomst."

Voor meer informatie:
Floor Foods BV
Handelsweg 10
4421 SJ  Kapelle
floor@floorfoods.nl 
www.snaqs.nl 

Publicatiedatum: