Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HiTec bedient Benelux-klanten rechtstreeks

Al decennialang ontwikkelt HiTec Food Systems innovatieve machines voor de voedselverwerking. Bedrijven over de hele wereld maken gebruik van de systemen van het Zwolse bedrijf. Sinds dit jaar bedient HiTec zijn klanten in de Benelux niet meer via dealerkanalen, maar rechtstreeks.

Paprika, ijsbergsla, broccoli of babyleafs. Snijden, wassen, drogen of transporteren. De machines van HiTec Food Systems verwerken uiteenlopende voedingsmiddelen op uiteenlopende manieren. Al 35 jaar ontwikkelt het bedrijf proceslijnen voor de voedselverwerkende industrie, in Nederland, en ver daarbuiten. Sinds 1 januari 2022 kunnen klanten uit de Benelux rechtstreeks bij HiTec terecht en is de betrokkenheid van een dealer niet meer nodig. ‘Dat heeft veel voordelen voor onze klanten’, zegt commercieel directeur Jeroen Lijkendijk. ‘De kortere lijnen zorgen voor directere communicatie, de leverbetrouwbaarheid is groter en de kosten lager.’

Aanwinst
"Die nieuwe ontwikkeling past bij het Zwolse bedrijf,"zegt Lijkendijk. "We hechten grote waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. En we willen machines leveren die écht waarde toevoegen aan de producten van onze klanten. Dankzij onze ervaring kunnen we goed meedenken met onze klanten. We weten wat er mogelijk is en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zo komen we in samenwerking met onze klanten tot machines die aansluiten op de bedrijfsvoering en daarmee vanaf dag één aanwinst zijn voor het bedrijf."

Hoge eisen
Daarom neemt het bedrijf bij alles wat het doet, zijn vier speerpunten in acht: hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit. "De meeste van onze machines worden volledig op maat gemaakt. Ze zijn dus allemaal uniek. Passend bij de specifieke wensen, eisen en mogelijkheden van elke klant. Wel voldoen ze natuurlijk allemaal aan de geldende richtlijnen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne. Daar stellen onze klanten hoge eisen aan. Wij zorgen dat onze proceslijnen aan die eisen voldoen."

Turn-key
Het werk van HiTec stopt niet als de machine af is, maar verzorgt ook de implementatie van de lijn bij de klant. "We leveren onze systemen turn-key op en gaan pas weg als alles draait." En wordt het tijd voor een onderhoudsbeurt? Of doen zich problemen voor? "Dan komt ons serviceteam in actie. We kunnen onze machines van afstand uitlezen. Vaak kunnen we op die manier snel het probleem achterhalen en verhelpen. Is dat niet genoeg, dan komen we ter plaatse. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de machine snel weer draait. Zodat er weer mooie producten kunnen worden geproduceerd."

Voor meer informatie:
Jeroen Lijkendijk
HiTec FOODSYSTEMS
Baileystraat 5
8013 RV Zwolle
+31 (0)852 737 438
j.lijkendijk@hitecbv.nl
www.hitecbv.nl

Publicatiedatum: