Kiwi Atlántico: "Eén capsule staat gelijk aan één kiwi"

Nieuw voedingssupplement uitsluitend op basis van groene kiwi

Kiwi Atlántico, een Spaans bedrijf gespecialiseerd in de afzet van kiwi’s, blijft stappen zetten op het gebied van innovatie. Haar R&D-afdeling werkt al jaren aan producten om de consument te laten genieten van verschillende consumptievormen van kiwi. De producten zijn slechts een aanvulling op de traditionele consumptie, maar komen wel tegemoet aan de wensen van de hedendaagse consument.


Jose Piñeiro

Een van de doelstellingen van het bedrijf is om het maximale uit het fruit te halen. "We willen het product bijkomende waarde geven door op een duurzame manier optimaal gebruik te maken van de hulpbronnen", vertelt Jose Piñeiro, hoofd Innovatie bij Kiwi Atlántico. Daarom werkt het bedrijf al geruime tijd aan de ontwikkeling van purees op basis van groene kiwi’s en andere producten voor de voedings-, cosmetische of farmacologische industrie.

Onlangs heeft Kiwi Atlántico een nieuw product gelanceerd, een voedingssupplement op basis van groene kiwi. "We brengen een doosje op de markt met 30 capsules met dezelfde eigenschappen van verse kiwi’s. Het hoge gehalte aan vitamine C, vitamine D en natuurlijke vezels blijft intact. Het innemen van één capsule staat gelijk aan het eten van één kiwi, met al zijn gezonde eigenschappen en met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden vitamine C en D", zegt Piñeiro. "Dit product is het resultaat van de samenwerking van innovatieve bedrijven en instellingen uit de biotechnologische sector", besluit José Pineiro.

Het nieuwe product van Kiwi Atlántico is geschikt voor mensen van alle leeftijden en het bedrijf hoopt dat het binnenkort op de markt verkrijgbaar zal zijn.

Voor meer informatie:
Kiwi Atlántico
s/n Lugar, Lois
36635 Portarís (Pontevedra) - Spanje
Tel: +34 986 715 286
kiwiatlantico@kiwiatlantico.com
kiwiatlantico.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven