Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frank Lammers en Eva Posthuma de Boer lanceren 'Keukenkastje' vol asperges

Frank Lammers en Eva Posthuma de Boer hebben hun eigen kookboekenuitgeverij opgericht. Hun eerste uitgaven zijn 'de Keukenkastjes', boekjes met elk 25 recepten over 1 ingrediënt, waarbij de asperge op 1 staat.

Aspergeseizoen
Het echtpaar Lammers-Posthuma de Boer is dol op asperges. Reikhalzend kijken Frank en Eva altijd uit naar de start van het aspergeseizoen. De keuze om een Keukenkastje aan asperges te wijden was dan ook snel gemaakt. Omdat het aspergeseizoen rond Pasen valt, maakte Eva daarnaast een Keukenkastje over ei. Ook met gember en chocola vulde Eva boekjes. 

Met haar aspergerecepten hoopt Eva meerdere, ook jongere, aspergeliefhebbers te inspireren om gevarieerd met asperges te koken. "Want naast de welbekende, klassieke bereidingen, is er zoveel met asperges mogelijk!", vertelt Eva Posthuma de Boer.

Uitgeverij de Keukenkast
"Een kookboek is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Een kookboek komt, net als een roman, uit je eigen ziel. De recepten, beelden, de sfeer, de verhalen. Het is een Gesamtkunstwerk van verschillende creatievelingen - vormgever, fotograaf, illustrator, redacteur, uitgever. Spin in dat web is de schrijver, om wiens ziel het immers gaat. Nauwe betrokkenheid bij alle onderdelen is daarom belangrijk. Vanuit die gedachte heeft Eva, samen met haar man, Uitgeverij de Keukenkast opgericht. "Om alle recepten die in onze keuken opborrelen, met elkaar en ons creatieve team in boekvorm te gieten."

Koken en kopen op z’n tachtigtwintigst
Hoe buigen we onze eetgewoontes om voor een schonere wereld? "Door het nieuwe koken", zoals Eva Posthuma de Boer het noemt. "80 procent plantaardig, 20 procent dierlijk koken, en 80 procent van eigen bodem kopen, en maximaal 20 procent van verder weg."

Voor meer informatie:
Uitgeverij de Keukenkast
www.dekeukenkast.nl 

Publicatiedatum: