Princesa Amandine aardappel wint "Smaak van het Jaar" in Spanje

De aardappel van het merk Princesa Amandine is onlangs bekroond met de Smaak van het Jaar-prijs voor retailproducten in Spanje. De onderscheiding beloont voedingsproducten die opvallen in het schap vanwege hun unieke smaak.

De keuze wordt gemaakt door een kritische consumentenjury die de kwaliteit van het product beoordeelt. Het smaakonderzoek in de categorie aardappel werd geleid door ALS Global Iberia, een onafhankelijk laboratorium voor sensorische analyse. Een panel van 80 consumenten die vaak aardappelen eten gaven in een blinde proef de Princesa Amandine aardappel uitstekende punten op smaak, uiterlijk, aroma en textuur.

"Deze eerste erkenning op de Spaanse markt is van groot belang voor ons en is een bevestiging van het feit dat onze aardappel uitstekende smaakeigenschappen heeft en van het vertrouwen van de consument in het merk Princesa Amandine", aldus Jean Michel Beranger, directeur van de Iberische Vereniging voor de Princesa Amandine aardappel.

Princesa Amandine biedt een groot culinair potentieel en wordt vooral aanbevolen voor stoofpotjes en als gekookte aardappel bij vlees en vis, maar kan ook worden gebruikt om verse salades te bereiden.

De Princesa Amandine aardappelen kunnen momenteel worden gekocht in de belangrijkste Spaanse supermarkten zoals Alcampo, Ahorramás, Eroski, Carrefour, El Corte Inglés, Hipercor, Supercor, DIA, Lidl of Sánchez Romero. Het is ook verkrijgbaar in regionale supermarkten zoals Consum (Catalonië), Semark-Lupa (Cantabrië, Castilla y León en La Rioja) en Hiper Usera (Madrid).

Bron: interempresas.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven