Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Consumentenactie Postuma AGF met perssinaasappelen

"Twee sinaasappels, één glas vol"

"Hoe makkelijk kan het zijn? Thuis twee sinaasappelen persen en het glas is vol met een heerlijke verse jus d’orange. En dat voor een consumentenprijs van slechts € 1,99 per 1,5 kilo", vertelt Remon de Kleine van Postuma AGF. Vanaf woensdag 12 januari loopt de komende periode deze actie.

"Perssinaasappelen, een term die steeds meer wordt opgeslokt in het totaal. De netjes belanden steeds makkelijker in de winkelwagen en aandacht voor smaak vervaagt. Daar gaan wij samen met u wat aan doen! Het specialisme ligt bij de specialisten en ons, ambachtslieden binnen de wereld van AGF. Samen weten we wat het lekkerste en beste is, daarom aandacht om onderscheid te maken en vooral te proeven", vertelt Remon.

"Met deze actie kiezen we voor smaak, gemak en dat voor een hele scherpe, vaste prijs. De consument kan de komende periode voor €1,99 per 1,5 kg sinaasappelen kopen en heeft gegarandeerd bij het persen van twee sinaasappelen één glas vol! Wij garanderen klanten een brutowinst tussen de 30 en 40% en ondersteunen deze actie met een vaste inkoopprijs (per week), gratis posters en input voor uw social media", vertelt Remon enthousiast.

Inschrijfperiode verlengd
Wilt u deelnemen? Dat kan nog, we hebben de inschrijfperiode verlengd! Deelnemen kan eenvoudig, meldt u zich voor zaterdag 15 januari 2022 aan bij Postuma AGF en wij regelen de rest. Doe mee en laten we samen ons ambacht tonen dat gezondheid begint bij de specialist!"

Voor meer informatie:
Remon de Kleine
Postuma AGF
+31 (0)38 3370 099
[email protected]
www.postuma.nl

Publicatiedatum: