Samenwerking Rema 1000 met maaltijdapp Mambeno

VK: Nisa's nieuwe CEO stapt over van de Co-op
Michael Fletcher, van de Co-op, is benoemd tot de nieuwe CEO van Nisa. Nisa is eigendom van de Co-op en de overstap van Fletcher volgt op het vertrek van Ken Towle van Nisa naar Asda.
Bron: talkingretail.com 

Denemarken: Rema 1000 kondigt samenwerking aan met maaltijdplanningsapp Mambeno
De Deense retailer Rema 1000 heeft een samenwerking aangekondigd met maaltijdplanningsapp Mambeno, waarbij de app recepten en maaltijdplannen aanbiedt op basis van de wekelijkse aanbiedingen bij Rema 1000. De samenwerking heeft als doel het dagelijks leven voor gezinnen makkelijker te maken door hen te helpen hun wekelijkse maaltijden te plannen en de ingrediënten aan huis te laten bezorgen.
Bron: esmmagazine.com 

Duitsland: Netto Marken-Discount introduceert campagne over bewuste voeding
Netto Marken-Discount heeft de campagne 'Nachhaltiger ins neue Jahr' (duurzamer het nieuwe jaar in) geïntroduceerd om klanten te helpen bewuster en duurzamer te kiezen voor voeding. De retail richt zich in januari op een veganistische levensstijl en biedt een ruime keuze aan veganistische voedingsmiddelen, zoals vleesvervangers.
Bron: esmmagazine.com 

Coal rolt nieuwe winkelconcept uit in Italië
De Italiaanse regionale retailer Coal heeft in de buurt van Ancona een nieuwe conceptstore geopend die zich richt op verse kwaliteitsvoedingsmiddelen en wijnproducten, met een speciale focus op lokale producten. De winkel "Il Buongustaio" is gevestigd in het Cargopier-winkelcentrum in Osimo, beslaat 41 m2 verkoopruimte en is 7 dagen per week geopend.
Bron: esmmagazine.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven