Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clamshell het antwoord op gemakkelijk te openen en hersluitbare verpakkingen

Het Italiaanse GNA lanceert RL 40, een hersluitbare verpakking die aansluit bij de huidige trend. De verpakking die op een eenvoudige, doeltreffende manier sluit, is het doel van elke verpakker. De voorgestelde RL 40-lijn biedt deze mogelijkheden en is een lineaire oplossing ontworpen voor het vullen van clamshells.

De RL40 vult de verpakkingen snel en nauwkeurig met levensmiddelen en kant-en-klare salades. De lijn is modulair en bestaat uit verschillende elementen. Bovendien kan hij worden uitgerust met optionele apparatuur.

“Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd met elk upstream weegsysteem en elk downstream verpakkings- of etiketteersysteem. Naast clamshell verpakkingen kan de RL 40 ook andere verpakkingen vullen, die worden toegevoerd aan flowpack- of heatsealmachines. De modulaire lengte van deze oplossing onderstreept de grote veelzijdigheid van het systeem.”

Met altijd oog voor de eisen van de markt en met meer dan dertig jaar ervaring in automatische verpakkingssystemen, bevestigt GNA dit eenvoudige, flexibele en zeer aanpasbare systeem. “De ervaring die wij gedurende vele jaren hebben opgedaan, heeft ons geleerd hoe fundamenteel het is om snel op verzoeken te reageren en onze klanten te voorzien van gekwalificeerd advies, een hoog niveau van professionalisme en een efficiënte en effectieve pre- en after-sales service te bieden”, benadrukt GNA.


“De clamshell verpakking vereist een speciale behandeling en nauwkeurigheid vanwege het bevestigde deksel. Het systeem is ons antwoord op de steeds toenemende vraag naar gemakkelijk te openen en hersluitbare verpakkingen, hoewel het ook eenvoudig kan worden gebruikt voor verpakkingen zonder deksels.”

Voor meer informatie:
GNA s.r.l.
Via Progresso, 15 - z.i. Ponte Rizzoli
40064 Ozzano dell'Emilia (BO) - Italië
+39 051 799226
[email protected]
www.gnasrl.com   

 

 

Publicatiedatum: