Lidl schenkt fruit van Belgische bodem aan hulpverleners

Belgische hulpverleners stonden gisten op de Dag van de Hulpverlener in het zonnetje. Lidl is partner en trakteerde zo'n 3.000 hulpverleners in Vlaanderen op appelen en peren van Belgische bodem. De Dag van de Hulpverlener (DVDH) is een jaarlijks evenement dat ernaar streeft Vlaamse hulpverleners waardering te tonen voor hun onvoorwaardelijke inzet.

“Hulpverleners hebben het het afgelopen jaar zwaar gehad met de Covid-19-pandemie. Daarom vinden wij het heel belangrijk om hen een teken van waardering en dankbaarheid te tonen. Er lijkt ons geen betere manier om dat te doen dan met een portie vitamines”, aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl België.

"Op de Dag van de Hulpverlener bedanken we onze collega's voor hun onvoorwaardelijke inzet. Ze zetten zich elke dag in voor de maatschappij, we vinden het belangrijk om daar even bij stil te staan. Daarom organiseren we vandaag de vierde editie van de actie, opnieuw op 1 december. Die dag staat symbool voor 112, het centrale noodnummer binnen Europa", aldus Ben Windey, zelf hulpverlener-ambulancier en voorzitter van Dag van de Hulpverlener vzw.

"We zijn Lidl enorm dankbaar voor de steun. Het was niet moeilijk om een match te vinden tussen onze organisaties, zo kunnen we naast de traktaties ook rekenen op de laadpalen van Lidl om onze 100% elektrische voertuigen aan te laden."

Bron en foto's: Lidl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven