AliExpress biedt ultrasnelle online supermarktservice aan in Spanje

AliExpress, de tak van e-commerce gigant Alibaba die zich bezighoudt met de verkoop buiten China, heeft een supermarktservice toegevoegd aan zijn app voor de Spaanse consument. Het is de eerste markt ter wereld waarin AliExpress die dienst aanbiedt. Het doet dat in samenwerking met internetoperator Lola Market.

Spaanse klanten van AliExpress hebben nu online toegang tot duizenden producten van elf supermarktketens en dertien voedselmarkten.

De dienst is vanaf woensdag 10 november beschikbaar in de steden A Coruña, Alicante, Bilbao, Barcelona, Madrid, Málaga, Murcia, Pamplona, Sevilla, Valencia en Zaragoza. Binnenkort komen daar naar verwachting ook nog Palma de Mallorca, Tenerife en Las Palmas bij.

"Spanje is een belangrijke markt voor AliExpress, dat zich onderscheidt van de rest, omdat het voortdurend unieke innovaties heeft kunnen introduceren om een allesomvattende winkelervaring te creëren voor haar klanten", laat William Wang, CEO van AliExpress voor Spanje, Frankrijk en Italië, in een verklaring weten.

Ultrasnelle levering aan huis
Nadat de betaling in de AliExpress-app is uitgevoerd, gaat men onmiddellijk met de bestelling aan de slag en wordt die zo vlug mogelijk aan huis geleverd. Klanten bestellen op basis van hun postcode en kunnen producten van verschillende supermarkten of winkels in de omgeving opnemen. Een personal shopper van Lola Market doet de aankoop in de geselecteerde winkels. 

AliExpress, dat een promotiecampagne heeft opgezet voor de lancering van de dienst, betreedt met de service de derde generatie van elektronische handel (Q-commerce), met ultrasnelle leveringen van supermarktartikelen.

Bron: efeagro.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven