Autonome inkoopoptie maakt late night shopping in de supermarkt mogelijk

Bünting opent innovatieve combi citymarkt in Emden

Op weg naar huis vanuit de binnenstad nog snel een boodschap doen of een snack voor in de pauze halen: het is vanaf 14 oktober mogelijk in de nieuwe combi citymarkt van meer dan 500 vierkante meter in de binnenstad van het Duitse Emden, meldt de Bünting bedrijfsgroep. Het bijzondere aan deze winkel: in aanvulling op het klassieke inkopen doen is door de uitgebreide openingstijden ook een autonome inkoop mogelijk. Met de nieuwe combi citymarkt opent daarmee een hybride walk-in oplossing die in deze orde van grootte tot nu toe uniek is in Duitsland.

Een moderne versmarkt in trendy industriedesign met een compact supermarktassortiment op een verkoopoppervlak van meer dan 500 vierkante meter: zo ziet de combi citymarkt eruit waarmee de Bünting bedrijfsgroep per direct in het hart van Emden de stad van producten voor dagelijks gebruik voorziet. Naast een basisassortiment voor elke dag biedt de winkel vooral een binnenstadrelevant assortiment voor omwonenden, werkenden, hotelgasten in de omgeving en passanten die snel en ongecompliceerd iets te eten willen halen. Het zwaartepunt ligt daarbij op versheid: vers bereide salades en desserts, een grote groenten- en fruitafdeling, dranken, verse en gekoelde sappen evenals een omvangrijke selectie aan regionale en biologische producten. Het aanbod richt zich in het bijzonder ook op klanten die zichzelf graag bewust voeden.

Inkopen doen met meer flexibiliteit en comfort
De grootste innovatieve walk-in oplossing van Duitsland combineert daarbij twee inkoopmogelijkheden: tijdens de basisopeningstijden wordt de supermarkt op de klassieke manier gerund, en aanvullend kunnen de klanten tijdens de uitgebreidere openingstijden echter zelfstandig inkopen doen. Op een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter vinden de klanten het tot nu toe meest omvangrijke aanbod bij een volledig autonome inkoopbeleving. "We hebben de combi citymarkt als volwaardige supermarkt ontworpen. Zo bieden we onze klanten als aanvullende service ook de mogelijkheid tijdens de uitgebreidere openingstijden uit het complete assortiment te kunnen kiezen - van verse tot aan gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Onze klanten kunnen hun inkopen tijdens de verlengde openingstijden volledig zelfstandig doen door middel van digitale toegangs-, productregistratie- en betaaloplossingen", legt Bünting's bestuursvoorzitter Markus Buntz uit.

Voor de toegang is slechts de bankpas of de Bünting klantenkaart (Moin Card) als app of als fysieke pas nodig. Het betalen gebeurt zonder contant geld via de self-checkout kassa's. Als klassieke supermarkt is de combi citymarkt van maandag tot en met zondagavond van 8:00 tot 18:00 uur geopend. Van 6:00 tot 8:00 uur en van 18:00 tot 23:00 uur zijn de uitgebreidere openingstijden wanneer de klanten aanvullend de autonome toegang tot de combimarkt mogelijk wordt gemaakt.

Bünting investeert in toekomstbestendige innovaties
De continue ontwikkeling en de investering in innovatieve technische oplossingen met het oog op klantbehoeftes zijn sinds vele jaren vast bestanddeel van de bedrijfscultuur van de Bünting group. In de zomer van 2020 opende de handelsonderneming al een 24/7-automaat in Oldenburg. Om als grote werkgever in het noordwesten van Duitsland concurrerend te blijven zet de Bünting group nu de volgende stap met de hybride walk-in oplossing in de combimarkt in Emden.

Voor meer informatie:
Bünting Unternehmensgruppe
Brunnenstraße 37
26789 Leer | Ostfriesland, Duitsland
www.buenting.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven