Transportondernemer Dirk Veldhuis (60) overleden

Tholen - Woensdag 8 september is transportondernemer Dirk Veldhuis overleden. Veldhuis had een lange carrière in het AGF-transport bij achtereenvolgens In't Veen-Visbeen, Frisch Logistiek Holland en Agri Logistiek. In 2017 verkocht hij zijn aandelen in Agri Logistiek aan HZ Logistics. De boodschap dat hij ongeneeslijk ziek was bracht hem tijdens de Fruit Logistica in 2018 tot een afscheidstournee langs zijn klanten. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon en startte hij in december 2019 samen met Huub Driessen en dochter Natascha met Veldhuis Logistics. In anderhalf jaar tijd groeide het bedrijf uit tot ruim 20 trailers.

In een interview op deze site blikte hij in mei dit jaar terug op deze periode. "Mijn prognose is niet goed. Ik heb prostaatkanker, die inmiddels uitgezaaid is naar mijn lymfeklieren en botten. Maar op het moment kan en doe ik nog alles. Moet ik dan bij de pakken neer gaan zitten en gaan afwachten? Ik heb eerst wat activiteiten van mijn bucketlist gevinkt en ben naar Dubai geweest, heb de Kilimanjaro beklommen en Antarctica bezocht, maar toen ik weer terug was kwam de vraag van enkele oude opdrachtgevers of ik toch weer de AGF-logistiek voor ze op wilde pakken. En daar haal ik veel voldoening uit. Transport is en blijft toch mijn passie." 

Afgelopen week ging Veldhuis naar het ziekenhuis voor pijnmedicatie, waarna hij toch onverwachts is overleden. Dirk Veldhuis is 60 jaar geworden. Condoleren is mogelijk op woensdag 15 september van 19.00 tot 19.30 uur in het Monuta Uitvaartcentrum, Keppelseweg 40 te Doetinchem. 

Condoleance-adres
info@veldhuislogistics.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven