Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verborgen derving, een onzichtbaar lek…

Met data meer grip op je derving

Ieder AGF-handelsbedrijf heeft derving. Derving vindt plaats op verschillende manieren. Veel AGF-bedrijven hebben uitsluitend aandacht voor zichtbare derving in de vorm van bederf en breuk, omdat dit zo tastbaar aanwezig is. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat er ook verborgen derving bestaat. Het (noodzakelijk) inkopen tegen hogere inkoopprijs van producten om aan leveringsverplichtingen te voldoen of het voor spotprijs verkopen van producten die anders weggegooid zullen worden, zijn voorbeelden van een negatief effect op de marge op producten. Dit is zeker een significante bron van derving.

In deze whitepaper vertelt WDD welke vormen van derving er zijn, hoe je zelf je zichtbare en verborgen derving kunt identificeren en verlagen en zij hierbij kunnen ondersteunen. Nieuwsgierig geworden? Download hier de whitepaper gratis 

Voor meer informatie:
René van der Geest
WDD
+31 (0) 6 51 79 27 94
rene@wdd.nl
www.wdd.nl 

Publicatiedatum: