Inschrijving voor Europatat Congress 2021 geopend

Europatat, de Europese brancheorganisatie voor de aardappelsector, heeft bekendgemaakt dat de inschrijving voor het jaarlijkse Europatat Congress, dat virtueel gehouden zal worden op 10 juni aanstaande, vanaf nu geopend is. Het evenement is toegankelijk voor de hele aardappelsector en de inschrijving is gratis. 

Onder het motto 'Stay connected - new strategies for the potatop sector' zal deze speciale editie van het Europatat Congress gewijd zijn aan de voordelen van digitalisering. Het twee uur durende virtuele evenement wordt geleid door Jean-Paul Judson (oprichter van Nowmore). Digitaal expert Ömer Atikwe zal een inspirerende lezing geven over de manier waarop nieuwe digitale mogelijkheden kunnen worden benut om de dagelijkse gang van zaken binnen bedrijven te verbeteren. Bekijk deze video om alvast een indruk te krijgen van zijn boeiende spreekstijl en bereid u voor op een onconventionele en meeslepende discussie vol verrassingen.Andere bevestigde sprekers zijn: Anthony Atlas, hoofd Product and Growth van ClimateAi; Lilian Escalon, directeur van HZPC Europe; en Felipe Medina, technisch secretaris-generaal van ASEDAS en tevens lid van het Europees Economisch en Sociaal Comité. Zij zullen hun inzichten over de uitdagingen en voordelen van digitalisering voor de aardappelsector delen.

Tot slot zal Liam Glennon, voorzitter van het Local Organising Committee of the World Potato Congress in Dublin, een overzicht geven van het programma en de activiteiten van dit unieke evenement dat van 30 mei tot 2 juni in de Ierse hoofdstad Dublin wordt gehouden.  

Voor meer informatie: www.europatatcongress.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven