Vooraadbeheer en traceability in de AGF met Aptean Food & Beverage ERP

"Meer dan ooit is het belangrijk dat je als AGF-bedrijf digitaal kunt werken. Juist nu willen we blijven voldoen aan de eisen en wensen van de consument en de retailer", aldus Aptean. "We willen op afstand volledig en juist inzicht in wat er gebeurt, en kunnen communiceren en samenwerken met elkaar. En hoe vlieg je andere uitdagingen in de sector aan, zoals partijadministratie en traceability?"

Op dinsdag 11 mei om 16:00 uur zijn AGF-bedrijven welkom voor een online demonstratie specifiek voor bedrijven in de AGF-sector, zodat zij kennis kunnen maken met het belang van digitalisering en de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP. "Van leveringsschema's en producttracering tot voorraadbeheer, veel van de processen kunnen efficiënter en nauwkeuriger worden uitgevoerd met behulp van technologie. Het is echter niet zo eenvoudig als het installeren van de software en het uitvoeren van een programma. Je hebt een oplossing nodig die past bij de AGF-sector en die volledig is geïntegreerd met het bedrijf."

Tijdens dit webinar leer je meer over:

  • Hoe belangrijk digitalisering in deze tijd is;
  • De software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, specifiek voor AGF-bedrijven;
  • Demo: Voorraad, costing, tracking & tracing.

Benieuwd hoe Aptean Food & Beverage ERP je helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren en dus efficiënter te werken? Meld je dan hier aan.

Voor meer informatie:
Robbert de Bruijn
Aptean
+31 (0)6 218 396 87  
rbruijn@aptean.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven