Jeroen Meus en Lieven Vanlommel (Foodmaker) lanceren maaltijdbox

VRT, Jeroen Meus, Standaard Uitgeverij en Foodmaker bundelen de krachten en leveren gerechten en het jubileumboek ’10 jaar Dagelijkse kost’ aan huis. Vanaf 20 april worden nu vijf verschillende gerechten uit het nieuwe boek gelanceerd. Jeroen Meus stelde de gerechten samen en keurde ze goed. Foodmaker staat in voor de productie en levert ze aan huis in heel België.

Tien jaar Dagelijkse Kost
De lancering van de Dagelijkse kost box valt samen met die van het jubileumboek ‘10 jaar Dagelijkse kost’ dat vanaf 29 maart in de rekken ligt. “We hebben er hart en ziel ingestoken en zijn heel fier op dit resultaat”, zegt Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van Foodmaker. “Jeroen en ik werken al jaren nauw samen. Hij ontwikkelde ondertussen verschillende populaire recepten voor onze restaurants. Tijdens de pandemie zijn we vorig jaar gestart met een online bestelplatform voor onze Vedge bags die we ondertussen aan huis leveren in heel België. We hebben dus een jaar kunnen oefenen voor deze nieuwe lancering. Ook Jeroen is super enthousiast,” aldus Vanlommel.

Geen tijd om te koken
Foodmaker zal de maaltijden dagelijks vers bereiden in zijn keuken volgens het recept van Jeroen Meus. “Als het over versheid, kwaliteit en smaak gaat, maakt Foodmaker nooit compromissen. Net zoals ik bij Dagelijkse kost,” zegt Jeroen. “Tien jaar Dagelijkse kost is een mijlpaal waarop ik trots ben. Geen beter moment om mijn publiek met de boxen te verwennen.”
Foodmaker en Jeroen Meus mikken op iedereen die moeilijk tijd vinden om te koken. “We willen het die mensen vooral makkelijker maken,” zeggen Lieven en Jeroen. “De sauzen zijn klaargemaakt, de rauwe groenten komen zoveel mogelijk van onze biovelden, aangevuld met producten van lokale telers. De ingrediënten zitten netjes met de beschrijving van het recept in de boxen. In 15 of 30 minuten bereid je een maaltijd voor vier personen.”

Alles vers met de beste ingrediënten
Alles is klaargemaakt volgens de filosofie van Foodmaker. “Groenten zijn de basis. Wij maken alles vers en gebruiken de beste ingrediënten. Zonder onnodige toevoegingen of geraffineerde suikers”, vervolgt Lieven. “Je kan dus gerust stellen dat dit gezonde maaltijden zijn voor het hele gezin.”

Klik hier voor meer informatie over de boxen. 

Voor meer informatie:
Foodmaker
Nijverheidsstraat 50
2260 Westerlo
+32 (0)14 53 81 50
www.foodmaker.be   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven