IAG Cargo verbreekt Keniaans record grootste luchtvrachtzending

IAG Cargo, de vrachtdivisie van de International Airlines Group (IAG) verlaadde in maart een vracht van 53,8 ton op een vlucht van Nairobi naar Londen Heathrow. Dit is een record voor Kenia.

De recordvracht bestond onder meer uit exotische groenten en fruit. IAG Cagro vliegt vier keer per week van Nairobi naar Londen en tot de populairste Keniaanse exportproducten in het VK behoren snijbloemen, groenten en fruit. De importgoederen die naar Kenia worden verladen zijn voornamelijk auto-onderdelen, medicijnen en consumentenelektronica.  

Michael Muriithi van IAG Cargo: "Deze recordvracht van bijna 54 ton geeft blijk van de betrokkenheid en inzet van het team van IAG Cargo hier in Nairobi. De vlucht werd zorgvuldig voorbereid om er zeker van te zijn dat er voldoende pallets waren. Sinds de uitbraak van de pandemie proberen we te zoeken naar efficiënte oplossingen voor onze klanten om de capaciteit te maximaliseren en de toeleveringsketen draaiende te houden. We zijn er trots op dat we ons wereldwijde klantenbestand op deze manier kunnen steunen." 

Bron: ajot.com
Foto: Iagcargo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven