Mechatronica in Food nieuwe mbo BBL opleiding Fruit Tech Campus

Fruit Tech Campus in samenwerking met het bedrijfsleven en Aeres Tech starten een nieuwe versnelde mbo niveau 3 opleiding ‘Mechatronica in Food’. De opleiding heeft een duur van twee jaar en start per september 2021.

Voor wie?
De opleiding is speciaal ontwikkeld voor de (toekomstige) servicemonteur en medewerker technische dienst die reeds werkzaam is of aan de slag wil in de foodindustrie, én die zich wil (door)ontwikkelen in de mechatronica van sorteer- en verpakmachines.

Bedrijfsleven
Bedrijven gespecialiseerd in de bouw van sorteer- en verpakmachines en bedrijven die het centrum zijn voor sorteren en verpakken van food, zijn aangesloten bij de Fruit Tech Campus. Denk aan bedrijven als Greefa en FruitMasters. Greefa is de internationale koploper in machines voor de fruit verwerkende industrie. FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland en begeleidt het fruit vanaf de teelt, naar sorteren en verpakken, tot aan de aanschaf door de consument. Door de inzet van experts en faciliteiten van deze bedrijven in de opleiding, is er een blijvende impuls op de kwaliteit van de opleiding. Zo beschik je als deelnemer van de opleiding dus voortdurend over de nieuwste kennis en innovaties.

De opleiding
"Met deze opleiding kun je versneld een landelijk erkend mbo-diploma behalen, word je opgeleid tot vakbekwaam techneut en heb je met jouw leerwerkbaan een vast salaris. Opleidingskosten worden door de meeste werkgevers betaald", aldus Fruit Tech Campus.

Op donderdag 20 mei van 19:00 tot 20:00 vindt er een online informatieavond plaats. Aanmelden kan hier.

Voor meer informatie:
Mireille Gijsberts
Fruit Tech Campus
06 20541323
gijsberts@fruittechcampus.nl    
www.fruittechcampus.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.