Westfalia Fruit Group viert 150e geboortedag van oprichter Hans Merensky

Op 16 maart 2021 viert de Westfalia Fruit Groep de 150ste geboortedag van dr. Hans Merensky, de oprichter van de Westfalia Fruit Group. Merensky was een befaamd geoloog, een humanitair en hij stond bekend om zijn liefde voor de natuur. Zijn visie was het ontwikkelen van een duurzame ecologische en economische toekomst voor het concern, die overeenkomt met de waarden die nu centraal staan in de wereldwijde activiteiten van Westfalia.

Om de verjaardag van Merensky te vieren en een mijlpaal in de geschiedenis van het concern te markeren, werkt Westfalia aan de langetermijndoelstelling om uiteindelijk in 2049, precies 100 jaar na de oprichting van het eerste tuinbouwbedrijf, de koolstofuitstoot van het concern volledig te hebben geëlimineerd.

"Ons doel is ervoor te zorgen dat onze milieuverplichtingen een integraal onderdeel vormen van onze dagelijkse bedrijfsvoering, en dat we onszelf uitdagen om voort te bouwen op de milieuprestaties van de groep en wereldwijd op een verantwoorde, duurzame manier te ondernemen. De nalatenschap van Merensky betekent dat duurzaamheid geen nieuw concept is voor Westfalia, en dat onze activiteiten zichzelf voortdurend uitdagen in de hele toeleveringsketen," zegt Johnathan Sutton, groepsmanager veiligheid en milieu bij Westfalia Fruit Group.

Bron: Esmmagazine.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven