Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Fresh Connection start jaar met opening nieuw koelmagazijn en verhuisplannen

De logistieke sector werd in 2020 helemaal op z'n kop gezet. De uitdagingen zijn groot. Brexit is nu écht concreet geworden en de coronacrisis zal nog lang sporen nalaten. Welke effecten dit op lange termijn zal hebben op de specifieke sector van koeltransport moet nog blijken.

"Dat wil niet zeggen dat we als ondernemers moeten toekijken aan de zijlijn. Fresh Connection, al meer dan 15 jaar werkzaam in reefer cargo in Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam, is ambitieuzer dan ooit. En dat uit zich in vier belangrijke veranderingen in 2021", aldus het bedrijf. 

  • Uitbreiding van de cold stores. Begin januari opende Fresh Connection een tweede koelmagazijn in de Transportzone Meer, waar ook al haar eerste cold store te vinden was. De uitbreiding in cijfers: van 4750m2 naar 6750m2 vloeroppervlakte
    van acht naar elf laaddokken
    van minder dan 3000 naar bijna 5000 palletplaatsen
    van vier naar zes temperatuurzones (tussen 0° en 14°)
  • Verhuis van de kantoren. Om dichter bij het kloppende hart van de wereldhaven Antwerpen te zijn, verhuist Fresh Connection van Stabroek naar Antwerpen-Noord. Vanuit haar nieuwe kantoren aan de Noorderlaan zit Fresh Connection vlakbij de stad, invalswegen én de haven. Daar is het perfect geplaatst om de havens van Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam te bedienen.
  • Fresh Connection is de naam. Omdat Fresh Connection en Fresh Warehousing twee takken van dezelfde familie zijn, werd besloten om verder te gaan onder de communicatienaam 'Fresh Connection'. 'Fresh Warehousing' zal alleen nog administratief gebruikt worden.
  • Nieuw logo en website. De merknaam ‘Fresh Connection’ wordt vanaf heden ondersteund door een nieuw logo én een nieuwe website. Die vind je hier: https://www.freshconnection.be/

"Deze vier nieuwe transformaties zetten Fresh Connection meer dan ooit op de kaart als expert in reefer cargo", besluit het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Fresh Connection 
info@freshconnection.be 
www.freshconnection.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven