Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lucien de Wit, LuBa Fresh:

"Egyptische aardbeien missen afzet naar kerstmarkten"

Tholen - Normaal zijn Egyptische aardbeien een hot item in aanloop naar de feestdagen, maar dit jaar ziet de situatie er volgens Lucien de Wit van LuBa Fresh toch wat anders uit. "Kerstmarkten, waar veel aardbeien in de chocolade worden gedoopt, zijn in deze periode normaliter de belangrijkste afzetmarkt. Die mis je nu volledig.""Het Egyptische aardbeienseizoen begon twee, drie weken later. Normaal start het seizoen medio november al op, nu kwam het pas begin december goed op gang. We hebben goede weken gehad bij de start van het seizoen toen - mede door de beperkte aanvoer - de prijzen nog redelijk hoog waren. Nu is er voldoende aanvoer en ligt de vraag op een heel laag niveau."


"Wij hebben ervoor gekozen om minder Egyptische aardbeien binnen te laten komen. Wat er nu binnenkomt, kunnen we goed verkopen, maar de prijzen liggen wel op een laag niveau. Momenteel wordt er 10-11,50 euro gegeven voor 10x250 gram en dat is eigenlijk wel 4 euro te weinig voor het mooie", besluit Lucien.

Voor meer informatie:
Luciƫn de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com 
www.LuBaFresh.com