Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

"Prijzen tros- en losse tomaten trekken aan voor de feestdagen"

Witloof wordt dezer dagen aan sterke prijzen verkocht en is heel populair met de feestdagen. De prijzen van Flandria-feestgroenten  trekken traditioneel aan vlak voor de feestdagen. De productie van tomaten verliep overzichtelijk. Tros en los werd duurder, vleestomaten zijn de duurste sortering. Ruim aanbod sla op de klok, noteringen van de lichtere sorteringen verdubbelen in vergelijking met begin van de week.

De productie van prei ligt op schema, alle sorteringen trekken aan in prijs. Ruim aanbod in kolen. Savooien en witte kolen werden aan voordelige prijzen verkocht, noteringen van rode kool zijn normaal. De aantallen bloemkolen op de klok blijven redelijk stabiel, maar de prijzen zakten vandaag. Belichte teelt inlandse komkommers verdubbelt in prijs. Knolselder is zeer populair tijdens de feestdagen, de prijzen trekken licht aan. 

Bron: LAVA nieuwsbrief

 

Publicatiedatum: