Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan-Willem Passer, Karpack

Eerste paal de grond in voor nieuwbouw Karpack in Roosendaal

Tholen – Op woensdag ging de eerste paal voor de nieuwbouw van Karpack Verpakkingen de grond in bij Roosendaal op de Borchwerf. Directeur Jan-Willem Passer sloeg daarvoor samen met zijn zoon Ralph (8) symbolisch de eerste paal de grond in.

Als de uitbreiding er eenmaal staat, volgens de planning in september 2021, komt er 14.000 vierkante meter aan productieruimte bij. “Uiteraard in dezelfde stijl als ons bestaande zwartgrijs geblokte pand,” vertelt Jan-Willem. “De nieuwbouw gaan we straks verbinden met ons bestaande pand middels een pallet/loopbrug. Maar als eerst gaan de palen de grond in, 265 in totaal en nog een 3200 vibropalen.” 

Impressie van de nieuwbouw (foto: Karpack)

De plannen voor de uitbreiding lager er al langer bij Karpack. “Drie jaar geleden hadden we al het stuk grond naast onze huidige locatie gekocht maar langere tijd was er sprake van hoogconjunctuur in de bouw en dat betekende meer kosten.” Nu, eind 2021, wordt de stap echter gezet. “Onze kartonnen verpakkingen doen het goed op de markt. Er is veel vraag vanuit de retail, de verkoop van kartonnen dozen voor bijvoorbeeld tomaten worden steeds vaker jaarrond geleverd omdat de seizoenen door de belichte teelt zijn opgerekt en ook in de e-commerce zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Tel daarbij ook nog eens op dat de retailers veel vaker gebruik maken van kartonnen inlegschaaltjes en kleinverpakkingen die het plastic vervangen. Wat dat betreft profiteren we ook van de duurzaamheidstrend in verpakkingswereld.”

Voor meer informatie:
Jan-Willem Passer
Karpack BV
Aanwas 1
4704 SC Roosendaal
Tel: +31 (0)165) 80 01 00
info@karpack.nl
www.karpack.nl