Wim de Rijder: "In het eerste kwartaal van 2021 komen we met iets revolutionairs"

Exclusieve samenwerking tussen QEF en Famateq een feit

QEF en Famateq kondigen een exclusieve samenwerking aan. "De markt is klaar voor meer compacte oplossingen gericht op de fabrieken van de toekomst. Hier spelen we samen op in door onze krachten te bundelen", reageert Wim de Rijder op de vraag wat hen gedreven heeft om dit partnership aan te gaan.

"Wij maken een koppeling tussen de neurale netwerken van QEF en technische oplossingen van Famateq. Zeer succesvol draaien er al verschillende cupsorteerders met deze artificiële intelligence van QEF (Electronic Innovations). Onze klanten willen in de toekomst hun bestaansrecht behouden. Wij faciliteren nieuwe ontwikkelingen in de markt waardoor kleine en grote bedrijven kunnen blijven innoveren. 

Dit is een exclusieve samenwerking tussen beide partijen waarbij we hebben gekozen om deze expertises alleen met elkaar te delen. Wij zien dit als een ultieme win-winsituatie en kunnen hierdoor het hoogst haalbare creëren voor verschillende sectoren waaronder uien en aardappelen. In het eerste kwartaal van 2021 zullen we met iets revolutionairs komen", verklapt Wim.

Voor meer informatie:
Famateq
Wim de Rijder
Mob: 06-29286813
wim.derijder@famateq.nl
www.famateq.nl

QEF
rolf@qef.nl
www.qef.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.