QEF en Famateq kondigen een exclusieve samenwerking aan. "De markt is klaar voor meer compacte oplossingen gericht op de fabrieken van de toekomst. Hier spelen we samen op in door onze krachten te bundelen", reageert Wim de Rijder op de vraag wat hen gedreven heeft om dit partnership aan te gaan.

"Wij maken een koppeling tussen de neurale netwerken van QEF en technische oplossingen van Famateq. Zeer succesvol draaien er al verschillende cupsorteerders met deze artificiĆ«le intelligence van QEF (Electronic Innovations). Onze klanten willen in de toekomst hun bestaansrecht behouden. Wij faciliteren nieuwe ontwikkelingen in de markt waardoor kleine en grote bedrijven kunnen blijven innoveren. 

Dit is een exclusieve samenwerking tussen beide partijen waarbij we hebben gekozen om deze expertises alleen met elkaar te delen. Wij zien dit als een ultieme win-winsituatie en kunnen hierdoor het hoogst haalbare creƫren voor verschillende sectoren waaronder uien en aardappelen. In het eerste kwartaal van 2021 zullen we met iets revolutionairs komen", verklapt Wim.

Voor meer informatie:
Famateq
Wim de Rijder
Mob: 06-29286813
wim.derijder@famateq.nl
www.famateq.nl

QEF
rolf@qef.nl
www.qef.nl