Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

John Willems interim-directeur ZON Holding

De Raad van Commissarissen van ZON Holding heeft John Willems met ingang van 20 november benoemd als interim-directeur. Vicevoorzitter Peter van Bree over de benoeming: ‘We vinden dat de tijd die we nodig denken te hebben om tot selectie van een nieuwe Algemeen directeur te komen, te lang om zonder directie te blijven. We hebben alle vertrouwen in de deskundigheid en het enthousiasme van het managementteam, maar hebben uiteindelijk toch besloten te kiezen voor het aanstellen van een interim-directeur. John Willems is voor ons de juiste man om, voorlopig de komende maanden, de kar bij ZON te gaan trekken’.John Willems is 54 jaar en woont met zijn echtgenote en twee kinderen in Venray. Hij is geboren in het naburige Oirlo, waar zijn ouders een agrarisch bedrijf hadden. ‘Ik heb zodoende feitelijk van jongs af aan in de tuinbouwsector gewerkt. Na mijn opleiding aan de HAS ben ik gaan werken bij veredelaar Nunhems, en heb daar in verschillende functies gewerkt. Aanvankelijk in de verkoop, en ben daar via een functie in salesmanagement uiteindelijk in de directie van Nunhems gekomen. Ik heb in deze functies ook veel in het buitenland mogen werken, en ben daarbij met alle facetten van de sector in aanraking geweest’, zegt hij.

Een klein jaar geleden is John Willems vertrokken bij Nunhems, om verder te gaan als zelfstandig businessconsultant en om in die hoedanigheid bedrijven te helpen met ontwikkeling of uitvoering van hun strategie. ‘Toen Peter van Bree mij belde om te praten over de mogelijkheid om als interim-directeur bij ZON aan de slag te gaan was voor mij een belangrijke reden om ja te zeggen dat ZON een gedragen strategie heeft liggen waarmee we kunnen gaan bouwen, mede op basis van wat de projectgroepen in de afgelopen maanden hebben gedaan. Dat spreekt me erg aan en ik heb er een heel goed gevoel bij. Ik kijk er naar uit om de medewerkers en de telers te leren kennen en samen de schouders er onder te zetten en klanten aan ons te binden’.

Bron: ZON Magazine

Publicatiedatum: