Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Ekoplaza winkel in België geopend in Alsemberg

De biowinkels van Origin’O zullen geleidelijk aan omgevormd worden tot Ekoplaza winkels in de loop van 2021. De winkel in Alsemberg was het eerst aan de beurt en opende al z’n deuren op 10 december 2020.

Beide winkelformules zijn gefuseerd in 2019 en deze fusie zorgt voor mooie schaalvoordelen, aldus de bioketen, waar de Belgische tak nu de vruchten van plukt. Een naamswijziging van het Belgische Origin’O naar Ekoplaza was dan ook een logische keuze.

100% biologische winkel
De gloednieuwe winkel in Alsemberg oogt helemaal Belgisch met elementen van beide formules. Een hedendaagse winkel, met focus op groenten & fruit, brood, kaas, verse gerechten en zoveel meer. "Je wandelt van de ene beleving in de andere. De producten zijn 100 % biologisch en het barst er van de natuurlijke vitamientjes." Het gamma wordt ook uitgebreid met het eigen Ekoplaza huismerk, 100% biologisch en aan een toegankelijke prijs voor iedereen.

Binnenkort ook digitale bediening mogelijk
Ekoplaza België heeft nog grootse plannen in 2021. Naast de ombouw van de verschillende winkels, zal Ekoplaza ook digitaal klanten gaan bedienen. Op die manier wil de bioketen de trouwe klanten niet alleen in de winkel bereiken, maar ook online met levering in de biowinkels en thuis.

De winkel is dagelijks van 9:00 tot 18:30 uur geopend, met uitzondering van dinsdag. Op die dag is de winkel gesloten. Op zondag sluit de winkel al om 14:00 uur.

Ekoplaza Alsemberg
Hallesesteenweg 10
1652 Alsemberg
België

Voor meer informatie: www.ekoplaza.be

Publicatiedatum: