Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sierteelt en AGF adviseert Floriade over inrichting, presentatie en participatie

De twee adviesraden Bloemen & Planten en Aardappelen, Groenten & Fruit (AGF) vormen belangrijke schakels voor de verbinding van Floriade Expo 2022 met de diverse onderdelen van het tuinbouwcluster.

De raden adviseren Floriade onder andere over de inrichting van het kassencomplex, de presentatie van de Nederlandse tuinbouwsector en de participatie van bedrijven en organisaties. In twee online bijeenkomsten kwamen de raden de afgelopen week met meer dan 50 directieleden en marketeers van bedrijven, eigen ondernemers en andere betrokkenen uit de tuinbouw bijeen.

Een afvaardiging van Floriade heeft samen met de voorzitters en secretarissen van de adviesraden de leden van de adviesraden bijgepraat op de stand van zaken en feedback gevraagd over de plannen en onze gezamenlijke missie. Na de opening en een welkom door directeur Pieter Cloo, volgden CCO Sven Stimac over de Expo ontwikkeling, Rachel Camps (projectmanager Marketing) met een marketingupdate inclusief persona’s en customer journey en Charlotte Mauritz (projectmanager inzendingen Nederlandse Tuinbouw) met een onderbouwing van 6 maandthema’s. Er werd gebrainstormd over de belevingskas, productshows en competities onder leiding van Albert Haasnoot en Maurice Wubben (beiden secretaris adviesraad en lid van het Floriade-tuinbouwteam).

“De rol van de adviesraden is belangrijk, zo niet onmisbaar voor een wereldtuinbouwtentoonstelling, die Floriade Expo 2022 is. De raden weerspiegelen de diversiteit van de tuinbouw en volgen de ontwikkelingen in de sector. We hebben zowel op de maand thematiek als op andere punten in de presentaties goede feedback ontvangen, waarmee Floriade de programmering verder kan verbeteren en nog eigentijdser maken.”, aldus Pieter Cloo.

bron: Floriade Expo 2022

Publicatiedatum: