Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coole straat bij Jan Appelman is groot succes

Tholen - Het gemak assortiment groeide de pan uit bij Jan Appelman  en dat begon dit jaar extra te wringen door de 1,5 meter regel. Om ruimte te creëren in de winkel, sleepte eigenaresse Carressa Koele afgelopen zomer  de koeltoonbank naar buiten. “Het werd een enorme hit en daarom besloot ik 4 koelmeubelen voor buiten aan te schaffen. Nu hebben we een coole straat”, vertelt ze. “Je kunt daar telkens mee uitpakken, nu doen we dat bijvoorbeeld met het kerstassortiment.”

Carressa (30) is sinds een jaar eigenaar van Jan Appelman Groente en Fruit. Ze werkte daar om haar opleiding Verkoopspecialist detailhandel food te kunnen voltooien die ze cum laude afsloot. Dat gaf het vertrouwen een eigen zaak te kunnen runnen. “Eind vorig jaar gaf Jan aan af te willen bouwen en ik had wel zin om voor mijzelf te beginnen”, vertelt ze. “Het is sneller gegaan dan gedacht maar Jan is goud waard. Hij werkt nog altijd mee in de winkel en helpt me aan alle kanten.”

De naam van de winkel is behouden en de Appelmantomaatjes en Boer-Bart-zoekt-vrouw-salade ook. “We geven onze producten altijd leuke namen”.  Maar op een aantal onderdelen zorgde Carressa voor een frisse wind zowel in de winkel als in het assortiment. Zo werd de winkel gemoderniseerd, is er een bestelwebsite met ideal betaalmogelijkheden opgezet en zijn er veel nieuwe kant-en-klaar producten aan het assortiment toegevoegd zoals de poke bowls die heel goed zijn aangeslagen. “Corona heeft natuurlijk een enorme impact op de winkel gehad en hebben we hard moeten werken. Maar ik vind het heel erg leuk, zit vol met ideeën en kan toch niet stilzitten”, besluit Carressa.

 

Voor meer informatie:
Carressa Koele
Jan Appelman
Vershof Huizen
Kerkstraat 20-22
Huizen
[email protected] 
www.janappelman.nl