Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aardbeienseizoen begint bij Frankort & Koning

"De retail heeft direct met acties op de aankomst van de eerste Egyptische aardbeien gereageerd"

Terwijl er in Noord-Europa sprake is van de eerste vorst van het jaar, loopt in het Middellandse Zeegebied het aardbeienseizoen - ondanks een moeilijke weersituatie - alweer op volle toeren.

Leon van den Hombergh van Frankort & Koning "Men merkt dat de markt gewacht heeft tot de aardbeien weer in grotere volumes beschikbaar waren, de retail heeft direct met acties gereageerd en de verkoop kan men zeer positief noemen."

Momenteel ontvangt het bedrijf, dat gevestigd is in het Fresh Park Venlo, drie keer per week ingevlogen aardbeien uit Egypte: "We werken daar al sinds jaren met onze vaste telers samen. De kwaliteit en zekerheid zijn hierdoor ook gegarandeerd.“

"De consumptie van zachtfruit neemt al sinds jaren sterk toe en ook de aardbeienverkoop profiteert daarvan. We plannen tot eind januari met producten uit Egypte en daarna zullen onze leveranciers in Marokko en Spanje het overnemen. Maar momenteel zijn we nog zeer tevreden met de kwaliteit, de presentatie en de smaak van de Egyptische aardbeien!“

Voor meer informatie:
Leon van den Hombergh
Frankort & Koning

+31 (0)77 3897 202
+31 (0)6 5123 8770
[email protected]    
www.frankort.nl  

Publicatiedatum: