Algerije richt zijn pijlen nu op de Europese AGF-markt

In de afgelopen 60 jaar heeft Algerije nauwelijks een rol gespeeld als leverancier van groenten en fruit, niet internationaal noch nationaal, aangezien zelfs de inlandse markten ternauwernood worden bevoorraad met lokale versproducten.

De afgelopen tien jaar zijn de olie- en gasprijzen gedaald, waardoor deze markt niet meer zo aantrekkelijk is. Nu moedigt de Algerijnse regering haar producenten aan om op zoek te gaan naar andere markten, zoals de AGF-markt.

Industrie-expert Zemouchi: "Het potentieel is heel groot, we moeten ons alleen maar op de Europese markt richten. Het beheersen van de logistiek en de marketing is een essentieel punt waar we ons de komende vijf jaar op moeten richten. We zijn op zoek naar Europese bedrijven die zich bij ons willen aansluiten in deze onderneming die zeer vruchtbaar zal zijn, zowel voor de Algerijnen als onze Europese partners.

Bron: internationalsupermarketnews.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.