"Beschermingsaanvraag van The Fruit Farm Group geen gevolgen voor Greenyard"

Dreigt einde plantagebedrijf Hein Deprez?

Het plantagebedrijf van Hein Deprez, Fruit Farm Group, krijgt een knauw nu de ondernemingsrechtbank het reddingsplan voor het bedrijf heeft afgekeurd. Fruit Farm Group kampt al langer met financiële problemen door een zware schuldenlast en mislukte overnames", meldt De Tijd

Dit najaar werd een reddingsplan uitgewerkt dat tot een doorstart moest leiden, maar dit plan is afgekeurd. Het plantagebedrijf is in beroep gegaan tegen het vonnis. 

"Beschermingsaanvraag van The Fruit Farm Group geen gevolgen voor Greenyard"
Greenyard neemt nota van de publicatie van artikels in de Belgische pers over The Fruit Farm Group, die in de procedure voor gerechtelijke reorganisatie zit. The Fruit Farm Group is een leverancier van Greenyard. De aandelen van The Fruit Farm Group worden aangehouden door dhr. Hein Deprez, die eveneens aandeelhouder is van Greenyard.

Vervolgens zag Greenyard rond 9u30 CET een daling in haar aandelenkoers van meer dan 10%.

Greenyard wil graag benadrukken dat The Fruit Farm Group geen onderdeel uitmaakt van Greenyard. Het is een aparte entiteit met een eigen afzonderlijk management en is financieel niet verbonden met Greenyard.

Greenyards positieve vooruitzichten en toekomst zullen geen materiële impact hebben door deze gebeurtenissen. De vennootschap herbevestigt haar aangepaste EBITDA-vooruitzichten van € 106-
110m voor boekjaar 2020-2021.

Voor meer informatie:
Dennis Duinslaeger
Greenyard
+32 15 32 42 49
Dennis.duinslaeger@greenyard.group     
www.greenyard.group    

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven