Vegpro Kenya opent Nederlands verkoopkantoor: Fresh Flow

Vegpro Kenya heeft een Nederlands verkoopkantoor geopend onder de naam Fresh Flow. Het bedrijf is operationeel sinds oktober 2020. De belangrijkste focus van Fresh Flow ligt bij het op de markt brengen van Vegpro's eigen productie van avocado's. Fresh Flow werkt momenteel samen met andere grootschalige telers van over de hele wereld en biedt een breed assortiment aan, waaronder limes, mango's, gember, lychees en zoete aardappelen.

Vegro heeft de afgelopen 2 jaar 200 hectare aan avocado's aangeplant en de plannen zijn om de productie verder uit te breiden en via Fresh Flow nieuwe markten te ontwikkelen. De avocado's worden verkocht onder een tweetal merken. De Premium-lijn wordt verkocht onder het merk Just Avo's, de overige worden verkocht als Sian-avocado's. "Met deze gecontroleerde productie en verwerking zijn we in staat ready-to-eat avocado's zowel in netverpakking als los aan te bieden", vertelt Ron Jongejan.

"We zijn net begonnen met het ontvangen van onze eerste containers avocado's bij Cool Control in Maasdijk. We kunnen ook zorgen voor luchtvrachten die aankomen op de luchthaven van Amsterdam. Dit geeft ons een uitstekende logistieke uitgangspositie om onze klanten de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben. We beschikken over alle benodigde kwaliteitsnormen en certificaten, waaronder GlobalGAP en SMETA. De producten worden geproduceerd op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en waterreductie."

Voor meer informatie:
Ron Jongejan
Fresh-Flow BV.
Graslaan 9
1424 SB De Kwakel
The Netherlands
Mobile:   +31 613050246
ron@fresh-flow.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.