Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interpom 2021 op 28, 29 en 30 november

"Normaliter waren we eind deze maand - samen met onze exposanten – volop Interpom aan het klaarstomen in Kortrijk Xpo. Helaas heeft Covid-19 hier anders over beslist en zal Interpom pas eind november volgend jaar plaatsvinden. Noteer alvast 28, 29 en 30 november 2021 in de agenda. Samen met onze 300 exposanten en de volledige potato community kijken we er heel erg naar uit u dan opnieuw live te ontmoeten", aldus de organisatie van Interpom.

"Met het positieve nieuws over de beschikbaarheid van vaccins, kunnen we na deze winter eindelijk beginnen uitkijken naar de normaliteit", zegt de organisatie. "Ook voor de aardappelsector is dit goed nieuws: een revival van het normale leven mét sociale contacten en mét horeca en events, zal ook de aardappelsector ongetwijfeld opnieuw een boost geven en dit na een moeilijke tijd."

Op basis van de actuele informatie verwachten diverse aardappel-professionals dat de herfst van 2021 eigenlijk de lente wordt van een nieuw aardappeltijdperk. Interpom 2021 zal hierin haar rol van ontmoetingsplatform voor alle schakels in de aardappelketen volledig kunnen waarmaken en zo de noodzakelijke relance helpen stimuleren. Het wordt een uitzonderlijke editie waar men zal napraten over een bewogen periode voor de ganse keten, en vooral waar men - met de blik op de toekomst - het seizoen 2022-2023 zal voorbereiden met de bijhorende contractbesprekingen.

"Met onderwerpen als aardappelbewaring zonder chemische kiemremming, duurzame innovaties, de Green Deal en de laatste marktontwikkelingen zal Interpom 2021 de nodige nieuwe impulsen geven naar een sterke, dynamische en duurzame Belgische & Europese aardappelketen", besluit de beursorganisatie. 

Bron: Interpom

Publicatiedatum: