Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

400 bedrijven uit 40 landen hebben zich al ingeschreven voor Fruit Logistica Special Edition

Exposanten die tot nu toe geen stand geboekt hadden maar geïnteresseerd zijn om aan de Fruit Logistica Special Edition 2021 deel te nemen, kunnen zich per direct registreren.

"Het verheugt ons dat wij bijkomende exposanten kunnen uitnodigen om in mei in Berlijn aan de Fruit Logistica Special Edition 2021 deel te nemen. De grote vraag van de internationale AGF-branche heeft aangetoond, hoe groot de belangstelling ervoor is, op het evenement aanwezig te zijn. De wens om tijdens persoonlijke gesprekken nieuwe klanten te winnen en om bestaande relaties te onderhouden, is zeer groot", aldus Madlen Miserius van Fruit Logistica. "De Fruit Logistica Special Edition zal het niet alleen mogelijk maken om ter plaatse met elkaar transacties af te sluiten, maar ook om digitale contact-mogelijkheden aan te bieden voor firma’s die er in 2021 nog niet als exposant of vakbezoeker bij kunnen zijn."

400 firma's uit 40 landen ingeschreven
De eerste registratiefase tot en met 20 november 2020 was reeds aan geregistreerde exposanten van de Fruit Logistica voorbehouden. Actueel zijn 400 firma’s uit 40 landen ingeschreven.

Voor Arno Überbacher, zaakwaarnemer bij Evelina, staan de directe gegevensuitwisseling en het ontstaan van transacties centraal: “De Fruit Logistica was altijd al een belangrijke ontmoetingsplaats om onze internationale zakenrelaties te intensiveren, om aangelegen-heden tijdens persoonlijke bijeenkomsten te bespreken en om nieuwe projecten te starten. Daarom verheugen wij ons op de deelname aan de Fruit Logistica Special Edition 2021.”

Ook andere ingeschreven exposanten zijn het erover eens dat de Fruit Logistica Special Edition 2021 het ideale platform voor de presentatie van nieuwigheden en innovaties is: “Ook in deze ons op de proef stellende tijden blijven wij ons continue innovatiebeleid trouw. En ook in 2021 is er geen betere plaats om zowel onze klassiekers als de nieuwigheden van de gehele branche van vers fruit te tonen – ter plaatse en ook digitaal”, aldus Glenn Sebregts van BelOrta. Dat ziet ook Jérémie Chabanis van Syngenta Vegetable Seeds zo: "Wij kijken ten zeerste uit naar de deelname aan de Fruit Logistica Special Edition 2021. De beurs is het brancheplatform om met de mondiale hoofdrolspelers op het gebied van vers fruit en groente bijeen te komen en geeft ons de mogelijkheid om onze nieuwste innovaties voor te stellen."

Klik hier om te registeren.

Voor meer informatie:
www.fruitlogistica.com  

Publicatiedatum: