Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Färm Vivier d'Oie: Ukkel heeft er een nieuwe biowinkel bij

In deze aparte periode opende Färm Vivier d'Oie, de nieuwe biowinkel van coöperatie Färm, zijn deuren op donderdag 19 november in Ukkel.

Foto's: Jérome Hubert

Met dit 16e verkooppunt vestigt coöperatie Farm zich op de Waterloosteenweg in Ukkel. In deze winkel van 600 vierkante meter stelt Färm Vivier d'Oie meer dan 6.000 producten voor die bio-gecertificeerd, lokaal en ethisch zijn, en in bulk worden verkocht.

Een nieuwe winkel die gaat voor minder afval
Bij Vivier d'Oie, maar ook in al zijn andere winkels, gaat coöperatieve Färm nog verder om je nabij en geëngageerd te doen winkelen. Ze motiveert klanten om afval te verminderen dankzij een bijzonder ruime selectie aan producten in bulk. Onder andere bio-groenten en -fruit, granen, pasta, rijst, koekjes, chocolade, maar ook non-food zoals schoonmaak- en schoonheidsproducten. En laten we ook niet vergeten dat er een mooi productassortiment te vinden is van Jean-Bouteille (klik hier voor meer informatie daarover).

Deze nieuwe winkel heeft ook een traiteurafdeling waar heel wat zoete en hartige bereidingen te vinden zijn: Belgische kazen en andere bio-hapjes die elke dag lokaal en met liefde worden klaargemaakt door Brusselse traiteurs zoals Greenz Biobar en Les Filles.

Deze selectie van onmisbare dagelijks producten wordt aangevuld met een assortiment producten voor gemmotherapie, plantaardige en essentiële oliën, bachbloesems en voedingssupplementen, die men kan ontdekken met de adviezen van het team. Bovendien kan Régis, een medewerker van Färm die gespecialiseerd is in voedingsadvies, op vraag een voedingsplan ontwerpen dat op je metabolisme is afgestemd.

Voor meer informatie:

Färm
Vivier d'Oie
Waterloosesteenweg 1250, 1180 Ukkel

[email protected] en www.farm.coop 

Publicatiedatum: