Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3 december Biofruitnet: online seminar biologische fruitteelt

Volg online het seminar op 3 december en maak kennis met Biofruitnet. Het programma op donderdagochtend 3 december met de volgende onderwerpen:

  • Overzicht biologische fruitteelt netwerken in Europa;
  • de uitdaging van schimmels in de biologische appelteelt;
  • nieuwe plagen in citrus;
  • en de zwarte kersenluis 

Klik hier voor het programma of lees meer op de website van Biofruitnet, waar u zich ook op de nieuwsbrief kunt abonneren.

U kunt zich vooraf aanmelden voor het seminar (Engels gesproken).

Biofruitnet is een Horizon 2020 project dat zich richt op kennisverspreiding over en voor de biologische fruitteelt. Binnen het project wordt uitgezocht aan welke kennis voor de biologische teelt van hardfruit, steenfruit en citrus er behoefte is. Dit kan per land en per teelt verschillen. Er is daarom ook geïnventariseerd welke ervaringen er zijn met ‘eigen’ ontwikkelde maatregelen of methoden om ziekten en plagen te beheersen. Bestaande kennis wordt verzameld en gebundeld voor de praktijk. Verbinden van de biologische fruitsector in heel Europa is belangrijk om succesvolle maatregelen en methoden voor iedereen toegankelijk te maken. De focus ligt op ziekten en plagen en de mogelijkheden deze te beheersen. Technische informatie komt beschikbaar via video’s, podcasts en e-learning cursussen. Informatief en makkelijk toegankelijk. Er zijn 15 partnerorganisaties uit 12 landen van Europa. Delphy is projectpartner.

Voor meer informatie:
Delphy 
Groeneweg 5
3273 LP Westmaas
+31 (0)186 573011
[email protected]    
www.delphy.nl       

Publicatiedatum: