Twee jubilarissen bij Jan Oskam in Vleuten

Vandaag 19 november zijn er bij Jan Oskam weer twee jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit keer zijn het weer twee Poolse medewerkers die de eer hadden gelauwerd te worden door Kees Oskam.

Piotr Zalewski en Ryszhard Szafranski werden in het voorjaar van 2007 getipt dat er bij Oskam een mogelijkheid kwam om een flink aantal maanden te kunnen werken. In Vleuten voor met name fruit-sorteerwerkzaamheden en in Neerijnen incidenteel voor oogst- en aanverwante werkzaamheden.

De beide heren komen uit de noordwestelijke groene regio van Polen tussen Poznan en Stettin. Dat heeft vooral voordelen voor de aan- & terugreistijd: minder kilometers en geringere reisduur.

In de aanvangsjaren werden ze elke woensdagavond uitgenodigd om van een versbereide maaltijd van mevrouw Oskam te genieten. Helaas is dat jaren later weer afgekapt in verband met het vorderen van haar leeftijd. Maar Piotr en Ryszhard zijn in de tussentijd veel handiger geworden om zelf een maaltijd te bereiden.

Inmiddels zijn Piotr en Richard vaste waardes voor Oskam. Ondanks het feit dat hun hart in Polen ligt voelen ze zich op hun plaats en zijn ze blij dat ze werk hebben in de primaire sector. Corona gaat nog altijd aan de deur voorbij door nuchter veiligheidsbeleid .

Kees Oskam heeft de beide jubilarissen een bruikbaar presentje overhandigd en wenste hen nog vele jaren werkplezier in goede gezondheid en in goede samenwerking.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven