Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse sla thuisbezorgd via Amazon Fresh

Little Leaf Farms, de grootste leverancier van kassla in de VS, biedt nu via Amazon Fresh thuisbezorging aan in Boston en New York City. Covid-19 heeft de vraag naar de bezorging van boodschappen verhoogd en klanten kunnen nu genieten van lokaal geoogste en milieuvriendelijk geteelde sla zonder hun huis te verlaten.

De samenwerking met Amazon Fresh is een nieuwe stap van Little Leaf Farms om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. Het bedrijf heeft nu 10 ha aan hypermoderne teeltruimte in de kas, waardoor de groeicapaciteit onlangs is verdubbeld en er meer dan twee mln kratten verse groenten per maand kunnen worden geteeld.

Paul Sellew, oprichter en directeur van Little Leaf Farms: "Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang dat gezinnen toegang hebben tot verse, lokale en gezonde voeding. Met veel mensen die thuisblijven als reactie op de pandemie zijn we blij om thuisleveringen via Amazon Fresh aan te bieden, zodat klanten de kwaliteitsgroenten direct bij hen thuis kunnen krijgen."

Terwijl 95% van de bladgroenten in Californië of Arizona wordt geteeld en vervolgens meer dan 4800 km door het land wordt verladen, verzendt Little Leaf Farms binnen 24 uur naar winkels. De groenten zijn veel verser en hebben een langere houdbaarheid dan de sla van de Westkust, die rond 13-25 dagen na de oogst bij de klanten is.

Ook de fans bevestigen dit. Enkele recente recensies op Amazon Prime: "Ik kan niet geloven dat er zo'n verschil in smaak kan bestaan, maar deze sla is lekker, extreem knapperig en blijft dat gedurende vele weken... Het is verbazingwekkend. Ik zal nooit meer een ander merk kopen."

"Betrouwbaar en mijn favoriete sla. Altijd vers en altijd knapperig. Ze blijft ook langer smaakvol dan alle andere sla." "Absoluut mijn favoriete sla. Blijft knapperig voor lange tijd. Zo lekker ook. Ik koop dit nu pas." "De meest perfecte sla ter wereld. Oké. Serieus. Ik had geen idee hoe lekker sla is tot ik dit probeerde. Ik eet dit als een salade op zich. Zo goed is ie!!!!"

Little Leaf Farms heeft de meest technologisch geavanceerde slakas ter wereld, waar geen menselijke handen ooit de sla aanraken en de groenten niet wordt blootgesteld aan dierlijk afval zoals sla uit de vollegrond, waardoor het risico op besmetting en gevaren zoals E. coli wordt geëlimineerd.

Er worden geen conventionele gewasbeschermingsmiddelen en
-verbeteringsmiddelen op de sla van Little Leaf Farms gebruikt en de groenten wordt geteeld met opgevangen regenwater en natuurlijk zonlicht door speciale glasramen met een hoge lichtdoorlatendheid. De precieze, bodemloze hydrocultuurteelt van Little Leaf Farms gebruikt tot 90% minder water dan bij de vollegrondgroenten om knapperige, smaakvolle sla te telen. De producten van Little Leaf Farms zijn ook verkrijgbaar via Whole Foods delivery services.

Voor meer informatie:
Little Leaf Farms
P.O. Box 2069
Devens, MA 01434
844-LIL-LEAF (844-545-5323)
USA
[email protected]
www.littleleaffarms.com
 
Publicatiedatum: