Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshop financiële kansen voor adviseurs: 25 november

In een 1 uur durende online workshop geeft RVO op woensdag 25 november uitleg over financiƫle ondersteuningsregelingen. Dit is relevant en interessant voor zowel adviseurs die biologische ondernemers begeleiden als ondernemers die overwegen om te schakelen naar biologisch. Aanleiding voor de workshop is de borgstellingsregeling voor omschakelkapitaal die financiƫle ondersteuning geeft bij het verduurzamen van een boerenbedrijf.

De meeste ondernemers betrekken in hun omschakelproces een adviseur die hen ondersteunt bij de verschillende wijzigingen in het bedrijf. Inzicht in de regelingen die de aanpassingen financieel kunnen ondersteunen is daarbij erg waardevol. Naast de borgstellingsregeling gaan Anne Cobben en Carlos Houben van RVO in de workshop ook in op andere overheidsregelingen. Bijvoorbeeld de voucherregeling 'Agrarische Bedrijfsadvisering en Scholing' en projectsubsidies voor praktijknetwerken. De workshop wordt begeleid door Laurens Nuijten, wordt gratis aangeboden door Bionext en vindt plaats op de BioAcademy kennisdag.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Publicatiedatum: