Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand Leo De Kock geopend

Bij Leo de Kock wordt hard gewerkt aan een moderniseringsslag. In navolging op de rebranding die begin dit jaar werd gepresenteerd, is vrijdag 13 november jl. op gepaste, feestelijke wijze het vernieuwde bedrijfspand in Purmerend geopend door Agrico-directeur Jan van Hoogen.


Agrico-directeur Jan van Hoogen en Leo de Kock-directie Jan Bijleveld en Mariska Werring

In het vernieuwde bedrijfspand is een hypermodern kantoor gerealiseerd met een fraaie ontvangstruimte, diverse moderne werkplekken met glazen scheidingswanden, een ruime kantine en meerdere kleedruimtes. Op de bovenverdieping is het bedrijfsverhaal een eyecatcher op de muur in de vorm van wall-art. In de hele inrichting van het kantoor komt de nieuwe huisstijl van Leo de Kock terug in de gouden warme kleur uit het nieuwe logo die de roots van de aardappel weergeeft.

Nadat de stap was gezet om direct vanuit het magazijn te leveren aan alle distributiecentra van klant Albert Heijn was er structureel ruimte tekort in het oude pand. De verbouwing zorgt er onder andere voor dat er meer ruimte is om producten op te slaan. Ook was het oude kantoor aan vervanging toe. Fase twee van de verbouwing is nog in volle gang en betekent een doorbraak van het nieuwe kantoor naar een hygiëne-sluis. Die komt uit in het magazijn en wordt straks de doorgang naar de productieruimte. Verwachting is dat de verbouwing begin 2021 geheel wordt afgerond.

"Door al deze vernieuwingen kan Leo de Kock zich sterker presenteren als de professionele AG-retailpartner, die in de keten van akker tot groothandel en supermarkt de verbindende factor is", zegt Jan Bijleveld.


Wall-art

"Op een zo duurzaam mogelijke manier aan retailers leveren met een faire prijs voor onze telers is de missie van Leo de Kock. Kort en krachtig: het beste voor teler en retailer. Hierbij weten zij zich gesteund door moederbedrijf Agrico uit Emmeloord, een innovatieve coöperatie die zich richt op het ontwikkelen en telen van poot- en tafelaardappelen", aldus het bedrijf. 

In zijn speech gaf Van Hoogen aan trots te zijn op de grote ontwik-keling die Leo de Kock doormaakt. “Met het nieuwe moderne bedrijfs-pand zet Leo de Kock weer een belangrijke volgende stap in het waarmaken van haar missie.”

Voor meer informatie:
Mariska Werring
Leo de Kock
van IJsendijkstraat 176
1442 LC Purmerend
Tel: +31 (0)299 42 09 75
mariska@leodekock.nl    
www.leodekock.nl    

Publicatiedatum: