Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilver voor AGF-verpakkingslijn Johannes bij NL Packaging Awards

Tholen - Nadat Johannes eerder dit jaar al een internationale designaward van de Pentawards in de wacht sleepte, won het bedrijf afgelopen/vorige week donderdag zilver tijdens de uitreikingen van de NL Packaging Awards in de categorie vers. De verpakking van Johannes werd beloond met een award tijdens een online event waar in een flitsende video de genomineerden, runner ups en winnaars bekend gemaakt werden. "Eerdere jaren gebeurde dit onder het genot van een hapje en een drankje tijdens een officieel gala. Dit hebben we niet mee kunnen maken maar we zijn blij met deze zilveren/runner up award", vertelt een trotse Johannes Janssen. 

"Johannes biedt topkwaliteit groenten en fruit in plasticvrije mandjes en schalen. De kracht van dit concept is dat het grootste gedeelte van de AGF-afdeling verpakt kan worden in Johannes, van aardbeien tot hardfruit en van mandarijnen tot tomaten. De Johannes-manden en schalen zijn in allerlei formaten, van klein tot groot, volledig plastic vrij en gemaakt van natuurkarton - een opvallend product. Het juryrapport noemt de verpakking van Johannes "met het samenspel van eenvoudige 2D als 3D oplossingen een mega-charmante oplossing om groente en fruit op een podium te zetten én te verpakken." 

"We zijn blij dat de jury ons product ook erkent als een inzetbare en in het oog springende oplossing voor de problematiek rond plastic en verpakken. De zeer gevarieerde lijn maakt dat een groot aantal producten plasticvrij in de supermarkt ligt. Een groeiend aantal telers plukt rechtstreeks in onze verpakking", besluit Johannes

 

Voor meer informatie:
Johannes Janssen
AGF-Holland
De Weijert 26
8325 EM Vollenhove
T: +31(0)527 224 950
[email protected] 
www.johannes.nl