Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Q-cape komt met 'Get a taste of the Organic Cape'

"Wij geloven al jaren in de kansen die Zuid-Afrika te bieden heeft"

Q-cape is een groothandel in biologische AGF. Naast de handel van Hollandse producten is Q-cape importeur van biologische pompoenen en zoete aardappelen.Leo Stoker: "Wij geloven al jaren in de kansen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Door de ligging op het zuidelijk halfrond zijn de seizoenen tegenovergesteld ten opzichte van Nederland. Niet alleen is de klimatologische ligging uniek, de grond in Zuid-Afrika is rijk aan mineralen, de mensen zijn deskundig, gedreven en zeer behulpzaam. Alle ingrediƫnten voor prachtige en smaakvolle producten."Q-cape wil deze smaakvolle producten onder de aandacht brengen met eigen merknamen; Cape Orange voor de pompoenen en Cape Sweet voor de zoete aardappelen. Deze producten worden aangeboden onder de overkoepelende naam Organic Cape. Voor deze merknamen zijn tevens herkenbare logo's ontwikkeld. Zo wil Q-cape zich, in samenwerking met betrouwbare telers onderscheiden met deze specifieke producten uit Zuid-Afrika.

Momenteel zijn de voorbereidingen van het nieuwe seizoen in volle gang. De pompoenen zijn gezaaid en de eerste zoete aardappelen worden geplant.

Voor meer informatie: www.organic-cape.nl 

Publicatiedatum: